A la nostre botiga hi podràs trobar tot tipus de pans, ja siguin de pagès, integrals, de motlle... i també barres de tots els tipus i mides. A mes a mes dels pans de sempre, tenim una àmplia gama de pans espacials, com poden ser el pa de nous, de fibra, de crostons i molts més que podreu trobar en aquesta pàgina. 

També elaborem productes de pastisseria i bollaria com: croissants, berlines, pastes de poma, tortades de nous, de xocolata, etc.

 

 

Fa anys que elaborem productes SENSE GLUTEN, i actualment estem apostant fort en aquest mercat per satisfer als clients amb intolerància a aquesta proteïna que es troba amb tants dels cereals que consumim. En aquesta pàgina també podreu veure tots els productes sense gluten que elaborem. Pràcticament disposem dels mateixos productes amb gluten que sense, ja siguin pans, coques, pastissos, galetes...

 

També són uns dels nostres productes estrella les galetes “DAINES”. Un seguit de pastes seques elaborades artesanalment amb herbes aromàtiques de la vall de Núria, i que s’han convertit en les “Galetes de la Vall de Núria”. 

 

Com a empresa, estem dins l’Associació d’artesans de la Vall de Ribes, així com també a la d’Elaboradors agroalimentaris del Ripollès, i al gremi de Flequers artesans de les comarques gironines.

 

Una de les característiques més importants i rellevants dels nostres pans, és que estan elaborats amb “És farina de Girona”. És una inicitiva dels flequers artesans de les comarques gironines que aposten per l’elaboració d’un pa “quilòmetre 0” que consisteix en un concepte tant senzill com és produir les farines a les nostres terres, vendre-les als nostres artesans, i que aquests venguin el seu pa als establiments on és produït. Aquest fet ens permet oferir uns productes de gran qualitat, que respecten al medi ambient i la salut de les persones. Un exemple clar el trobem amb al Pa de la Tramuntana.

 

Us animem a provar els nostres productes i a gaudir del bon gust dels aliments de casa nostra!